• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
 • Kontrollues lazer
 • Kokë skaner galvo lazer
 • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
 • Optika lazer
 • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

Koka e skanerit galvo lazer kineze për shënimin |Saldim |Prerja

 • INVISCAN China skaner Galvo me 3 boshte me motor VCM

  INVISCAN China skaner Galvo me 3 boshte me motor VCM

  Kokë skanuese Galvo me shpejtësi të lartë me 3 boshte me motor VMC për shënjimin, prerjen, saldimin… Koka e skanerit galvo lazer 3D të serisë INVINSCAN është me boshtin XYZ.Boshti Z funksionon si një zhvendosës fokusi, i cili do të ndryshojë distancën e punës midis thjerrëzës f-theta dhe objekteve sipas lartësisë së objektit.Duke punuar me kontrolluesin DLC2-M4-3D dhe softuerin EZCAD3, përpunimi me lazer si shënimi mund të bëhet lehtësisht dhe me efikasitet.*Shpejtësia e lartë: Shpejtësia e skanimit > 10000mm / S *Hiper fine: Përsërit...
 • 3D Laser Galvo Scan Head China me bosht XYZ – GO3D-T

  3D Laser Galvo Scan Head China me bosht XYZ – GO3D-T

  Koka e skanerit galvo lazer me fokus dinamik me fokusim dinamik GO3D-T me 3 boshti GO3D-T për shënjimin me laser dhe aplikacione të tjera Koka e skanerit galvo lazer 3D të serisë GO3-T është me boshtin XYZ.Boshti Z funksionon si një zhvendosës fokusi, i cili do të ndryshojë distancën e punës midis thjerrëzës f-theta dhe objekteve sipas lartësisë së objektit.Duke punuar me kontrolluesin DLC2-M4-3D dhe softuerin EZCAD3, përpunimi me lazer si shënimi mund të bëhet lehtësisht dhe me efikasitet.FAQ-të e shpeshta të fotove të produktit Specifikimet ...
 • Seria G3-3D e kokës së skanerit galvo lazer 3D

  Seria G3-3D e kokës së skanerit galvo lazer 3D

  Kokë skanimi me galvanometër me precizion të lartë dhe shpejtësi të lartë për shënjimin me lazer, saldimin, prerjen… Shembuj të fotografive Specifikimet Shpejtësia e shënjimit të skanerit 4000 mm/s Shpejtësia e pozicionimit 10000 mm/s Gabim gjurmimi 0,25 ms Jolineariteti <3,5 mrad/ 1% 44° ms <50PPM/K Zhvendosja e zhvendosjes <15μrad/k Zhvendosja gjatë 8h <0,3mrad Këndi i skanimit ±0,35rad Hapja e pasqyrës 10mm Ndërfaqja bazë XY2-100 Temperatura e punës 25℃±10℃ Fuqia ±15VDC,3A ±15VDC,3A 25mm/206ngh
 • Kokë skaner galvo lazer me fokus dinamik 3D |Pa F-theta

  Kokë skaner galvo lazer me fokus dinamik 3D |Pa F-theta

  Kokë skanimi lazer galvo XYZ me 3 boshti pa lente F-theta për shënjimin e sipërfaqes 2D dhe 3D në fushë të madhe, prerjen... Galvo lazer me fokus dinamik 3D aplikohet në prerjen me lazer, gërvishtje me lazer, saldim, shpim, prodhimin e aditivëve, teksturën e mykut, gërvishtjen e relievit , Heqja e materialit me qendër automatike….Burimi i disponueshëm i lazerit: 355, 532,1064,10640 nm etj. Specifikimi i figurës së produktit 20 Seria 30 Seria 50 Seria 20 Seria 20 Specifikimet XY Apertura 20 mm Be...
 • G3 Saldoni galvo saldimi me precizion të lartë

  G3 Saldoni galvo saldimi me precizion të lartë

  Galvo saldimi G3 Weld me sistemin e saldimit JCZ ka funksione saldimi fleksibël dhe të pasur, dhe dizajni modular mund të kombinohet lirshëm sipas nevojave.
 • Kokë skaner lazer galvo Cyclops 2 me bosht me CCD GO7S

  Kokë skaner lazer galvo Cyclops 2 me bosht me CCD GO7S

  Kokë lazer Galvo Cyclops 2D me CCD për Vrojtim Kokë skaner lazer galvo të serisë GO9 është me drejtues të plotë dixhital dhe sensor me precizion të lartë, i përdorur gjerësisht për shënjimin me lazer, gravurë, gdhendje, prerje, saldim… Është me protokollin opsional XY2-100 (16 bit dhe 18 bit), SL2-100 (20 bit), dhe pasqyrë e veshur me gjatësi vale 355 nm, 532 nm, 1064 nm… Pyetjet e shpeshta Specifikimi i fotografive të produktit
 • Skaneri Galvo me lazer me 2 boshti GO7 Seria Kinë

  Skaneri Galvo me lazer me 2 boshti GO7 Seria Kinë

  Galvanometri dixhital lazer me bosht XY 16 bit është me saktësi të lartë, shpejtësi të lartë dhe kosto të ulët, i përdorur gjerësisht në lloje të ndryshme të pajisjeve lazer me galvo si shënjimi me lazer, saldimi, prerja, gdhendja, gravurja...
 • FalconScan Saldim Galvo

  FalconScan Saldim Galvo

  Galvo saldimi G3 Weld me sistemin e saldimit JCZ ka funksione saldimi fleksibël dhe të pasur, dhe dizajni modular mund të kombinohet lirshëm sipas nevojave.
 • Shënimi me laser i skanerit 2D Galvo |Saldim |Prerje |Pastrim |Seria G3

  Shënimi me laser i skanerit 2D Galvo |Saldim |Prerje |Pastrim |Seria G3

  Skaneri Galvo i Serisë G3 (G3 ult/G3 Base/G3 Std) është një modul skanimi optik me precizion të lartë, të shpejtë dhe shumë të përsëritshëm, i përdorur gjerësisht në përpunimin e shënjimit të materialit me lazer, përpunimin gjysmëpërçues, prerjen FPC, prerjen e materialit fleksibël gjysmëpërçues, testimin biomjekësor, dhe fusha të tjera.