Pse JCZ

Cilësia, Performanca, Kosto-Efektive dhe Shërbimi.

Përvoja 16 vjeçare në fushën e lazerit e bën JCZ-në jo vetëm një ndërmarrje lider në botë që zhvillon dhe prodhon produkte të lidhura me kontrollin dhe shpërndarjen e rrezeve lazer, por gjithashtu një furnizues të besueshëm për pjesë dhe pajisje të ndryshme të lidhura me lazerin, të zhvilluara dhe të prodhuara nga vetë ajo, vartëse, zotëruese, kompanitë e investuara dhe partnerët strategjikë.

Software EZCAD2

Software EZCAD2

Softueri lazer EZCAD2 u lançua në vitin 2004, viti kur u themelua JCZ.Pas 16 vitesh përmirësim, tani është në një pozicion lider në industrinë e markimit me laser, me funksione të fuqishme dhe stabilitet të lartë.Punon me kontrollues lazer të serisë LMC.Në Kinë, më shumë se 90% e makinës së shënjimit me lazer është me EZCAD2, dhe jashtë vendit, pjesa e saj e tregut po rritet shumë shpejt.Klikoni për të kontrolluar më shumë detaje rreth EZCAD2.

MË SHUMË DETAJE
Software EZCAD3

Software EZCAD3

Softueri lazer EZCAD3 u lançua në vitin 2015, ai trashëgoi shumicën e funksioneve dhe veçorive të Ezcad2.Është me softuer të avancuar (si bërthama e softuerit 64 dhe funksioni 3D) dhe teknikat e kontrollit me lazer (në përputhje me lloje të ndryshme të skanerit lazer dhe galvo).Inxhinierët e JCZ janë duke u fokusuar në EZCAD3 tani, në të ardhmen e afërt, ai do të zëvendësojë EZCAD2 për t'u bërë një nga softuerët më të njohur për përpunimin e galvo me lazer si shënjimi me lazer 2D dhe 3D, saldimi me lazer, prerja me lazer, shpimi me lazer...

MË SHUMË DETAJE
Softuer për printim 3D

Softuer për printim 3D

Zgjidhja softuerike e printimit me lazer JCZ 3D është e disponueshme për SLA, SLS, SLM dhe lloje të tjera të prototipizimit me lazer 3D Për SLA, ne kemi softuer të personalizuar të quajtur JCZ-3DP-SLA.Një bibliotekë softuerësh dhe kodi burimor i JCZ-3DP-SLA janë gjithashtu të disponueshme.Për SLS dhe SLM, biblioteka e softuerit të printimit 3D është në dispozicion për integruesit e sistemit që të zhvillojnë softuerin e tyre të printimit 3D.

MË SHUMË DETAJE
EZCAD SDK

EZCAD SDK

Kompleti/API i zhvillimit të softuerit EZCAD për EZCAD2 dhe EZCAD3 është i disponueshëm tani. Shumica e funksioneve të EZCAD2 dhe EZCAD3 janë të hapura për integruesit e sistemit për të programuar një softuer unik për një aplikacion të caktuar specifik, me një licencë të përjetshme.

MË SHUMË DETAJE

Rreth nesh

Beijing JCZ Technology Co., Ltd, e njohur si JCZ u themelua në vitin 2004. Është një ndërmarrje e njohur e teknologjisë së lartë, e përkushtuar ndaj shpërndarjes së rrezeve lazer dhe kontrollit të kërkimit, zhvillimit, prodhimit dhe integrimit.Përveç produkteve të saj kryesore EZCAD sistemit të kontrollit lazer, i cili është në pozitën udhëheqëse në treg si në Kinë ashtu edhe jashtë saj, JCZ prodhon dhe shpërndan produkte dhe zgjidhje të ndryshme të lidhura me lazerin për integruesit globalë të sistemit lazer si softueri lazer, kontrolluesi lazer, galvo lazer. skaner, burim lazer, optikë lazer…

Deri në vitin 2019, ne kemi 178 anëtarë, dhe më shumë se 80% e tyre janë teknikë me përvojë që punojnë në departamentin e R&D dhe mbështetjes teknike, duke ofruar produkte të besueshme dhe mbështetje teknike të përgjegjshme.

Makinë për shënjimin dhe gdhendjen me laser

Avantazhet tona

Produkte me cilësi të lartë

TË GJITHA PRODUKTET E PRODHUR NGA JCZ OSE PARTNERËT E SAJ VERIFIKOHEN NGA JCZ R&D;INXHINIERËT DHE INSPEKTOHEN SHUMË RISTIKSHT NGA INSPEKTORËT PËR TË SIGURUAR QË TË GJITHA PRODUKTET E Mbërritur NË VENDET E KLIENTËVE KA TË KËSHTUAR ZERO defekt.

Produkte me cilësi të lartë

Avantazhet tona

SHËRBIM ME NJË NDALE

Më shumë se gjysma e punonjësve në JCZ punojnë si inxhinierë të kërkimit dhe zhvillimit dhe mbështetjes teknike duke ofruar mbështetje të plotë për klientët në mbarë botën.Nga ora 8:00 deri në 23:00, nga e hëna në të shtunë, inxhinieri juaj ekskluziv i mbështetjes është i disponueshëm.

SHËRBIM ME NJË NDALE

Avantazhet tona

ÇMIMI KONKURRUES I PAKETËS

JCZ është një aksioner ose partner strategjik me furnitorët e saj kryesorë.Kjo është arsyeja pse ne kemi një çmim ekskluziv dhe kostoja gjithashtu mund të reduktohet nëse klientët blejnë si paketë.

ÇMIMI KONKURRUES I PAKETËS