• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
 • Kontrollues lazer
 • Kokë skaner galvo lazer
 • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
 • Optika lazer
 • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

Ndërfaqja EZCAD2 |SDK |API |Biblioteka e Softuerit |Skedari MarkEzd.dll

Përshkrim i shkurtër:


 • Çmimi për njësi:E negociueshme
 • Kushtet e pagesës:100% paraprakisht
 • Metoda e pagesës:T/T, Paypal, Kartë Krediti...
 • Vendi i origjinës:Kinë
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Biblioteka e Softuerit EZCAD |SDK |API |Skedari MarkEzd.dll

  Me kompletin e zhvillimit të softuerit EZCAD, klientët mund të integrojnë shumicën e funksioneve të EZCAD2 në softuerin e tyre ose të zhvillojnë një softuer të ri lazer si EZCAD2 për automatizimin industrial ose pajisje të personalizuara, të përdorura gjerësisht në përpunimin industrial të galvo me lazer si shënimi, gravurja, gdhendja, saldimi, prerja...

  Shembuj të projekteve

  Një softuer i thjeshtuar i kontrollit lazer i zhvilluar për linjën e automatizimit.

  Softuer i personalizuar për printim 3D.

  Cila është gjuha e programimit të EZCAD2 API?

  Ajo që ofron JCZ është skedari DLL, teorikisht, softueri i ri mund të zhvillohet me çdo gjuhë programimi.

  A mundet JCZ të zhvillojë një softuer të personalizuar?

  Ekipi i softuerit JCZ mund të bëjë personalizimin e softuerit.Ju lutemi na dërgoni një listë të kërkesave të detajuara, ne do të vlerësojmë dhe kuotojmë një kosto të vlerësuar dhe kohën e realizimit.

  Lista e funksioneve standarde

  Pajisja lmc1_Cloxxx Kontrolluesi Lmc i mbyllur
  lmc1_Inixxx Fillimisht kontrolluesi
  lmc1_Inixxx Fillimisht kontrolluesi
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të pajisjes
  lmc1_Setxxx Vendosja e një parametri të boshtit të jashtëm
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të transferimit
  shenjë lmc1_Marxxx Shënoni të gjitha të dhënat në bazën aktuale të të dhënave
  lmc1_Marxxx Shënoni objektin e specifikuar në bazën aktuale të të dhënave
  lmc1_Marxxx Shënoni të gjitha të dhënat në bazën e të dhënave aktuale në fluturim
  lmc1_Marxxx Shënoni objektin e specifikuar në bazën e të dhënave aktuale në fluturim
  lmc1_Marxxx Shënoni një linjë të caktuar
  lmc1_Marxxx Shënoni një pikë të caktuar
  lmc1_Maxxx Shënoni pikat e specifikuara
  lmc1_IsMxxx Kontrollimi i gjendjes së shënimit të kartës
  lmc1_Stoxxx Ndalo shënjimin ose drejtimin
  lmc1_Redxxx Shënoni një herë në numëratorin e kuq
  lmc1_Rexxx Shikoni paraprakisht të dhënat në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Rexxx Shikoni paraprakisht objektin e specifikuar në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Gexxx Merrni shpejtësinë e fluturimit
  lmc1_Gotxxx Kontrolli i pasqyrës së skanerit shkon pikërisht në pozicionin
  lmc1_Getxxx Merrni koordinimin e skanerit
  Skedari lmc1_Savxxx Ruani të gjitha të dhënat në bazën e të dhënave aktuale në skedarin EZD
  lmc1_Getxxx Merrni pamjen paraprake në bazën e të dhënave aktuale me emrin e specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni të gjitha pamjet e paraafishimit në bazën e të dhënave të duhura
  lmc1_Getxxx Merrni të gjitha pamjet e paraafishimit në bazën e të dhënave të duhura
  lmc1_Loaxxx Hapni skedarin e specifikuar EZD dhe qartë të gjitha të dhënat në bazën e të dhënave aktuale
  Port lmc1_Reaxxx Lexoni portën e hyrjes
  lmc1_Wrixxx Shkruani portën e daljes
  lmc1_Getxxx Lexoni portën e hyrjes
  lmc1_Lasxxx Kontrolloni drejtpërdrejt shkrepjen me lazer (Kujdes)
  Stilolaps lmc1_Getxxx Merrni parametrin e specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin e specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin e specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të specifikuar të stilolapsit
  lmc1_Setxxx Vendosja e gjendjes së stilolapsit Aktivizo/joaktivizohet
  lmc1_Getxxx Merrni gjendjen e stilolapsit Aktivizo/Nuk mund
  lmc1_Getxxx Merrni stilolapsin jo me emrin e stilolapsit
  lmc1_Gexxx Merrni stilolapsin e specifikuar nr
  lmc1_Sexxx Vendosja e stilolapsit të specifikuar nr
  Çelje lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të çelësit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të çelësit
  lmc1_Sexxx Vendosja e parametrit të çeljes së objektit të specifikuar
  lmc1_Sexxx Vendosja e parametrit të çeljes së objektit të specifikuar
  lmc1_Gexxx Merrni parametrin e specifikuar të çeljes së objektit
  lmc1_Gexxx Merrni parametrin e specifikuar të çeljes së objektit
  lmc1_Hatxxx Hapni objektin e specifikuar
  lmc1_UnHxxx Zhduk objektin e specifikuar
  Shto 0r Fshij lmc1_Clexxx Objekti i specifikuar qartë në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Delxxx fshini objektin e specifikuar në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni TEXT të ri në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni një kurbë në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni një rreth në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni pikë në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni vonesë në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni portën e daljes në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni skedarin e specifikuar në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni barkodin në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Addxxx Shtoni TEXT rrethit në bazën e të dhënave aktuale
  Artikulli lmc1_Mirxxx Objekti i specifikuar në pasqyrë
  lmc1_Rotxxx Objekti i specifikuar u rrotullua
  lmc1_Movxxx Zhvendosni objektin e specifikuar në pozicionin relativ
  lmc1_Getxxx Merrni koordinimin MAX/MIN të objektit të specifikuar
  lmc1_Scaxxx Shkallëzimi i objektit të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni numrin e të gjitha të dhënave në bazën e të dhënave aktuale
  lmc1_Groxxx Objekti i grupit të dytë
  lmc1_Groxxx Gruponi të gjithë objektin e specifikuar dhe emrin e grupit, Pen nr
  lmc1_Chaxxx Ndryshoni emrin e objektit të specifikuar
  lmc1_Rexxx Kthejeni të gjithë rendin e objekteve në listë
  lmc1_Setxxx Vendosni emrin për objektin
  lmc1_Moxxx Lëvizja e objekteve prapa
  lmc1_Moxxx Lëvizja e objekteve përpara
  lmc1_Sexxx Vendosja e parametrit për objektin e specifikuar
  lmc1_Gexxx Merrni parametrin për objektin e specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për objektin e specifikuar
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit për objektin e specifikuar
  lmc1_UnGxxx Ç'grupoj
  lmc1_UnGxxx Zhgruponi objektin si kurbë
  lmc1_Getxxx Merrni emrin e objektit të specifikuar
  lmc1_Copxxx Kopjo objektin
  TEKST lmc1_Chaxxx Ndryshoni përmbajtjen e TEXT-it të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni përmbajtjen e TEXT-it të specifikuar
  lmc1_Texxxx Rivendosni numrin serial
  lmc1_Getxxx
  lmc1_Getxxx Merrni të gjithë parametrat Font që mbështeten nga sistemi
  lmc1_Getxxx Merrni numrin e fontit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të fontit
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin e fontit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit të fontit
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit për TEXT të specifikuar
  lmc1_Setxxx Vendosja e parametrit për TEXT të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për TEXT të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për TEXT të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për TEXT të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për TEXT të specifikuar
  lmc1_Getxxx Merr parametrin për rrethin e caktuar TEXT
  lmc1_Setxxx Cakto parametrin për rrethin e caktuar TEXT
  lmc1_Setxxx Vendos parametrin për barkodin
  lmc1_Getxxx Merrni parametrin për barkodin
  Boshti lmc1_Resxxx Rivendos koordinimin e jashtëm
  lmc1_Axixxx Pozicioni i origjinës së boshtit
  lmc1_Axixxx Zhvendos boshtin në koordinimin e specifikuar
  lmc1_Axxxx Zhvendosni boshtin në pozicionin e specifikuar të pulsit
  lmc1_Getxxx Merrni koordinimin e boshtit
  Kyç lmc1_Enaxxx Aktivizo kyçjen
  lmc1_Clexxx Blloko qartë
  lmc1_Reaxxx Lexoni gjendjen e bllokimit

  Pyetjet e shpeshta

  Video e ngjashme me EZCAD2 SDK - Softuer për shënimin me laser CCD


 • E mëparshme:
 • Tjetër: