• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
 • Kontrollues lazer
 • Kokë skaner galvo lazer
 • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
 • Optika lazer
 • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

Softuer lazer për shënimin |Prerje |Saldim |Pastrimi

 • Ndërfaqja EZCAD2 |SDK |API |Biblioteka e Softuerit |Skedari MarkEzd.dll

  Ndërfaqja EZCAD2 |SDK |API |Biblioteka e Softuerit |Skedari MarkEzd.dll

  Biblioteka e Softuerit EZCAD |SDK |API |Skedari MarkEzd.dll Me Kompletin e Zhvillimit të Softuerit EZCAD, klientët mund të integrojnë shumicën e funksioneve të EZCAD2 në softuerin e tyre ose të zhvillojnë një softuer të ri lazer si EZCAD2 për automatizimin industrial ose pajisje të personalizuara, të përdorura gjerësisht në përpunimin industrial galvo me lazer si shënimi, gravurja, gdhendje, saldim, prerje… Lista e funksioneve standarde Pajisja lmc1_Cloxxx Mbyllur kontrollues Lmc lmc1_Inixxx Fillestar kontrolluesi lmc1_Inixxx Fillestar ...
 • Softuer për shënimin me laser EZCAD2

  Softuer për shënimin me laser EZCAD2

  Softueri EZCAD2 i kontrollit me laser dhe Galvo për shënimin, gdhendjen, gdhendjen, prerjen, saldimin me lazer… Softueri EZCAD2 punon me kontrolluesin e serisë LMC: LMCV4 (ndërfaqja USB2.0) ose LMCPCIE (Ndërfaqja PCI-E).U lançua në vitin 2004 dhe tani është një nga programet më të njohura të kontrollit me lazer dhe galvo, veçanërisht në industrinë e markimit me lazer.Me kontrolluesin e duhur, është i pajtueshëm me shumicën e lazerëve industrialë në treg: Fibra, CO2, UV, Gjelbër… dhe galvo dixhitale lazer ...
 • EZCAD3 Software Marking Laser

  EZCAD3 Software Marking Laser

  Softueri i kontrollit me lazer dhe Galvo EZCAD3 për shënjimin me laser, gdhendje, gdhendje, prerje, saldim… EZCAD3 punon me kontrollues lazer të serisë DLC2, me aftësinë për të kontrolluar shumicën e llojeve të lazerëve (Fibra, CO2, UV, Gjelbër, YAG, Picosecond, Femtosecond… ) në treg, me marka si IPG, Coherent, Rofin, Raycus, Max Photonics, JPT, Reci dhe Dawei… Sa i përket kontrollit galvo lazer, deri në janar 2020, ai është i pajtueshëm me galvo lazer 2D dhe 3D me XY2-100 dhe Protokolli SL2-100, nga 16 b...
 • Prerës |Softuer për prerje dhe fole me lazer me fibra

  Prerës |Softuer për prerje dhe fole me lazer me fibra

  Cutmaker është softuer i krijuar posaçërisht për prerjen dhe folenë me lazer me fibra.Është i përshtatshëm për prerje me lazer CNC dhe mund të arrijë prerje me precizion të lartë të pllakave metalike 2D dhe tubave metalikë 3D.
 • SLM |SLS |SLA |Softuer për printim lazer 3D

  SLM |SLS |SLA |Softuer për printim lazer 3D

  Sistemi i kontrollit të printerit lazer JCZ 3D përmban softuer (softuer SLA/ SLS/SLMLLibrary) dhe harduer (kontrollues i printimit DLC-3DP 3D), i cili mund të aplikohet në printerin 3D SLA, SLS dhe SLM, me kosto të ulët dhe pajtueshmëri të lartë.