• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
 • Kontrollues lazer
 • Kokë skaner galvo lazer
 • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
 • Optika lazer
 • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

Kokë skaner galvo lazer me fokus dinamik 3D |Pa F-theta

Përshkrim i shkurtër:


 • Çmimi për njësi:E negociueshme
 • Kushtet e pagesës:100% paraprakisht
 • Metoda e pagesës:T/T, Paypal, Kartë Krediti...
 • Vendi i origjinës:Kinë
 • Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  Kokë skanimi me laser galvo XYZ me 3 boshte pa lente F-theta për shënjimin e sipërfaqeve 2D dhe 3D në fushë të madhe, prerje...

  Galvo lazer me fokus dinamik 3D aplikohet në prerjen me lazer, gërvishtje me lazer, saldim, shpim, prodhimin e aditivëve, teksturën e mykut, gdhendjen e relievit, heqjen automatike të materialeve....

  Burimi i disponueshëm i lazerit: 355, 532,1064,10640 nm etj.

  Fotografia e produktit

  Skanimi 3D me fokus dinamik Head_Compressed-02-01
  Skanimi 3D me fokus dinamik Head_Compressed-01-01
  Skanim 3D me fokus dinamik

  Specifikim

  Seria 20
  Seria 30
  Seria 50
  Seria 20
  Seria 20
  Specifikimet XY
  Apertura 20 mm
  Zhvendosja e rrezeve 26.5 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 360us
  Zhvendosja e kompensimit 30urad/K
  Përfitoni drift 50 ppm/K
  Koha e përgjigjes në hap
  1% e shkallës së plotë -
  10% e shkallës së plotë -
  Shpejtësia e shënimit 1 m/s
  Shpejtësia e pozicionimit 6 m/s
  Shpejtësia e të shkruarit
  Cilësi të mirë 320 cps
  Cilesi e larte 210 cps
  Përsëritshmëria <15 urad
  Drift mbi 8 orë <0,1 mrad
  Pas 30 minutash ngrohje dhe me ftohje me ujë
  Këndi tipik i skanimit 40 gradë
  Ndërfaqja XY2-100
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Kërkesat për fuqi ±15VDC,150W
  Modaliteti i shoferit Dixhitale
  Rezolucioni 16 bit
  Fuqia maksimale e lazerit 1000 W
  Z Specifikimet
  Udhëtimi maksimal i lenteve ±1,5 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 1 ms
  Shpejtësia tipike e udhëtimit 140 mm/s
  Përsëritshmëria 1 um
  Zhvendosja afatgjatë 6 um
  Specifikimet e Përgjithshme
  Apertura 9 mm
  Kërkesat për fuqi ±15 VDC, maksimumi 10A
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Këndi tipik i skanimit 40 gradë
  Ndërfaqja XY2-100
  Diametri i skedarit dhe pikës së punës
  Diametri i pikës (um) Distanca e punës (mm) Rezolucioni (um)
  Dimensioni i punës (mm) CO2
  200x200 214 228 3
  400x400 402 502 6
  600x600 589 777 9
  800x800 683 915 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Dimensioni i punës (mm) YAG
  200x200 20 228 3
  400x400 39 502 6
  600x600 59 777 9
  800x800 - - 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Seria 30
  Seria 30
  Specifikimet XY
  Apertura 30 mm
  Zhvendosja e rrezeve 36.5 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 550 us
  Zhvendosja e kompensimit 30urad/K
  Përfitoni drift 50 ppm/K
  Koha e përgjigjes në hap
  1% e shkallës së plotë -
  10% e shkallës së plotë -
  Shpejtësia e shënimit 0.7 m/s
  Shpejtësia e pozicionimit 3 m/s
  Shpejtësia e të shkruarit
  Cilësi të mirë 220 cps
  Cilesi e larte 150 cps
  Përsëritshmëria <15 urad
  Drift mbi 8 orë <0,1 mrad
  Pas 30 minutash ngrohje dhe me ftohje me ujë
  Këndi tipik i skanimit 40 gradë
  Ndërfaqja xY2-100 E përmirësuar
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Kërkesat për fuqi ±15VDC,150W
  Modaliteti i shoferit Dixhitale
  Rezolucioni 16 bit
  Fuqia maksimale e lazerit 2500 W
  Z Specifikimet
  Udhëtimi maksimal i lenteve ±1,5 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 1 ms
  Shpejtësia tipike e udhëtimit 140 mm/s
  Përsëritshmëria 1 um
  Zhvendosja afatgjatë 6 um
  Specifikimet e Përgjithshme
  Apertura 9 mm
  Kërkesat për energji ±15 VDC, maksimumi 10A
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Këndi tipik i skanimit 40 dredha
  Ndërfaqja XY2-100
  Diametri i skedarit dhe pikës së punës
  Diametri i pikës (um) Distanca e punës (mm) Rezolucioni (um)
  Dimensioni i punës (mm) CO2
  200x200 - - 3
  400x400 247 502 6
  600x600 367 777 9
  800x800 428 915 12
  1000x1000 607 1327 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Dimensioni i punës (mm) YAG
  200x200 - - 3
  400x400 26 502 6
  600x600 38 777 9
  800x800 45 915 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Seria 50
  Seria 50
  Specifikimet XY
  Apertura 50 mm
  Zhvendosja e rrezeve 58 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 1.8 ms
  Zhvendosja e kompensimit 30urad/K
  Përfitoni drift 50 ppm/K
  Koha e përgjigjes në hap
  1% e shkallës së plotë -
  10% e shkallës së plotë -
  Shpejtësia e shënimit 0.7 m/s
  Shpejtësia e pozicionimit 1.2 m/s
  Shpejtësia e të shkruarit
  Cilësi të mirë -
  Cilesi e larte -
  Përsëritshmëria <15 urad
  Drift mbi 8 orë <0,1 mrad
  Pas 30 minutash ngrohje dhe me ftohje me ujë
  Këndi tipik i skanimit 40 gradë
  Ndërfaqja xY2-100 E përmirësuar
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Kërkesat për fuqi ±15VDC,150W
  Modaliteti i shoferit Dixhitale
  Rezolucioni 16 bit
  Fuqia maksimale e lazerit > 2500 W
  Z Specifikimet
  Udhëtimi maksimal i lenteve ±1,5 mm
  Koha e gabimit të gjurmimit 1 ms
  Shpejtësia tipike e udhëtimit 140 mm/s
  Përsëritshmëria 1 um
  Zhvendosja afatgjatë 6 um
  Specifikimet e Përgjithshme
  Apertura 16 mm
  Kërkesat për fuqi ±15 VDC, maksimumi 10A
  Temperatura e funksionimit 25±10 ℃
  Këndi tipik i skanimit 40 gradë
  Ndërfaqja XY2-100
  Diametri i skedarit dhe pikës së punës
  Diametri i pikës (um) Distanca e punës (mm) Rezolucioni (um)
  Dimensioni i punës (mm) CO2
  200x200 - - 3
  400x400 - - 6
  600x600 225 737 9
  800x800 295 1012 12
  1000x1000 367 1287 15
  1200x1200 431 1561 18
  1400x1400 498 1836 21
  Dimensioni i punës (mm) YAG
  200x200 - - 3
  400x400 - - 6
  600x600 23 737 9
  800x800 30 1012 12
  1000x1000 38 1287 15
  1200x1200 45 1561 18
  1400x1400 53 1836 21

 • E mëparshme:
 • Tjetër: