• Софтвер за контрола на ласерско обележување
 • Ласерски контролер
 • Глава на ласерски Galvo скенер
 • Влакна/УВ/СО2/Зелена/Пикосекунда/Фемтосекунда ласер
 • Ласерска оптика
 • OEM/OEM ласерски машини |Обележување |Заварување |Сечење |Чистење |Сечење

Глава на 3D динамичко фокусирање ласерски Galvo скенер |Без Ф-тета

Краток опис:


 • Единечната цена:Може да се преговара
 • Услови на плаќање:100% однапред
 • Метод за плаќање:T/T, Paypal, кредитна картичка...
 • Земја на потекло:Кина
 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  Глава за ласерско скенирање галво XYZ со 3 оски без F-theta објектив за означување на 2D и 3D површини на големо поле, сечење...

  3D динамичното фокусирачко ласерско галво се применува за ласерско сечење, ласерско гребење, заварување, дупчење, производство на адитиви, текстура на мувла, релјефно гравирање, автоматско вадење материјал...

  Достапен ласерски ресурс: 355, 532,1064,10640nm итн.

  Слика на производот

  3D динамичко скенирање со фокусирање Head_Compressed-02-01
  3D динамичко скенирање со фокусирање Head_Compressed-01-01
  3D динамичко скенирање со фокусирање

  Спецификација

  Серија 20
  Серија 30
  Серија 50
  Серија 20
  Серија 20
  XY спецификации
  Отворање 20 мм
  Поместување на зракот 26,5 мм
  Време на грешка при следење 360 us
  Офсет лебдат 30урад/К
  Добијте лебдат 50 ppm/K
  Чекор Време на одговор
  1% од целосната скала -
  10% од целосната скала -
  Брзина на означување 1 m/s
  Брзина на позиционирање 6 m/s
  Брзина на пишување
  Добар квалитет 320 cps
  Висок квалитет 210 cps
  Повторливост <15 уради
  Лебдат над 8 часа <0,1 mrad
  По 30 минути загревање и со водено ладење
  Типичен агол на скенирање 40 степени
  Интерфејс XY2-100
  Работна температура 25±10℃
  Барања за моќност ±15VDC,150W
  Режим на возачот Дигитален
  Резолуција 16 битни
  Максимална ласерска моќност 1000w
  Z Спецификации
  Максимално патување на објективот ± 1,5 мм
  Време на грешка при следење 1 ms
  Типична брзина на патување 140 mm/s
  Повторливост 1 мм
  Долгорочен нанос 6мм
  Општи спецификации
  Отворање 9 мм
  Барања за моќност ± 15 VDC, максимум 10 А
  Работна температура 25±10℃
  Типичен агол на скенирање 40 степени
  Интерфејс XY2-100
  Работна датотека и дијаметар на место
  Дијаметар на точка (мм) Работно растојание (мм) Резолуција (хм)
  Работна димензија (мм) CO2
  200х200 214 228 3
  400х400 402 502 6
  600x600 589 777 9
  800x800 683 915 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Работна димензија (мм) ЈАГ
  200х200 20 228 3
  400х400 39 502 6
  600x600 59 777 9
  800x800 - - 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Серија 30
  Серија 30
  XY спецификации
  Отворање 30 мм
  Поместување на зракот 36,5 мм
  Време на грешка при следење 550 американски долари
  Офсет лебдат 30урад/К
  Добијте лебдат 50 ppm/K
  Чекор Време на одговор
  1% од целосната скала -
  10% од целосната скала -
  Брзина на означување 0,7 m/s
  Брзина на позиционирање 3 m/s
  Брзина на пишување
  Добар квалитет 220 cps
  Висок квалитет 150 cps
  Повторливост <15 уради
  Лебдат над 8 часа <0,1 mrad
  По 30 минути загревање и со водено ладење
  Типичен агол на скенирање 40 степени
  Интерфејс xY2-100 Подобрено
  Работна температура 25±10℃
  Барања за моќност ±15VDC,150W
  Режим на возачот Дигитален
  Резолуција 16 битни
  Максимална ласерска моќност 2500w
  Z Спецификации
  Максимално патување на објективот ± 1,5 мм
  Време на грешка при следење 1 ms
  Типична брзина на патување 140 mm/s
  Повторливост 1 мм
  Долгорочен нанос 6мм
  Општи спецификации
  Отворање 9 мм
  Потребни се напојување ± 15 VDC, максимум 10 А
  Работна температура 25±10℃
  Типичен агол на скенирање 40 џериња
  Интерфејс XY2-100
  Работна датотека и дијаметар на место
  Дијаметар на точка (мм) Работно растојание (мм) Резолуција (хм)
  Работна димензија (мм) CO2
  200х200 - - 3
  400х400 247 502 6
  600x600 367 777 9
  800x800 428 915 12
  1000x1000 607 1327 година 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Работна димензија (мм) ЈАГ
  200х200 - - 3
  400х400 26 502 6
  600x600 38 777 9
  800x800 45 915 12
  1000x1000 - - 15
  1200x1200 - - 18
  1400x1400 - - 21
  Серија 50
  Серија 50
  XY спецификации
  Отворање 50 мм
  Поместување на зракот 58 мм
  Време на грешка при следење 1,8 ms
  Офсет лебдат 30урад/К
  Добијте лебдат 50 ppm/K
  Чекор Време на одговор
  1% од целосната скала -
  10% од целосната скала -
  Брзина на означување 0,7 m/s
  Брзина на позиционирање 1,2 m/s
  Брзина на пишување
  Добар квалитет -
  Висок квалитет -
  Повторливост <15 уради
  Лебдат над 8 часа <0,1 mrad
  По 30 минути загревање и со водено ладење
  Типичен агол на скенирање 40 степени
  Интерфејс xY2-100 Подобрено
  Работна температура 25±10℃
  Барања за моќност ±15VDC,150W
  Режим на возачот Дигитален
  Резолуција 16 битни
  Максимална ласерска моќност > 2500 W
  Z Спецификации
  Максимално патување на објективот ± 1,5 мм
  Време на грешка при следење 1 ms
  Типична брзина на патување 140 mm/s
  Повторливост 1 мм
  Долгорочен нанос 6мм
  Општи спецификации
  Отворање 16 мм
  Барања за моќност ± 15 VDC, максимум 10 А
  Работна температура 25±10℃
  Типичен агол на скенирање 40 степени
  Интерфејс XY2-100
  Работна датотека и дијаметар на место
  Дијаметар на точка (мм) Работно растојание (мм) Резолуција (хм)
  Работна димензија (мм) CO2
  200х200 - - 3
  400х400 - - 6
  600x600 225 737 9
  800x800 295 1012 година 12
  1000x1000 367 1287 година 15
  1200x1200 431 1561 година 18
  1400x1400 498 1836 година 21
  Работна димензија (мм) ЈАГ
  200х200 - - 3
  400х400 - - 6
  600x600 23 737 9
  800x800 30 1012 година 12
  1000x1000 38 1287 година 15
  1200x1200 45 1561 година 18
  1400x1400 53 1836 година 21

 • Претходно:
 • Следно:

 • Категории на производи