Кина SLA 3D УВ ласерски печатач машина со смола

Краток опис:


Детали за производот

Ознаки на производи

Машина за 3D УВ ласерско печатење со стереолитографија за производство на додатоци со излечива смола

Стереолитографијата (SLA) е тип на метод за производство на адитиви со ултравиолетова ласерска светлина од 355 nm.Го користи скенерот galvo за да рефлектира УВ ласерски зрак за да ја согорува излечивата смола селективно слој по слој за да ја направи цврста.

Слика на производот

Спецификација

Модел SLA-300 SLA-450 SLA-450 SLA-600 SLA-800
Големина на печатење 250*250*180мм 400*400*250мм 500*500*300мм 600*600*400мм 800*800*400мм
Брзина на печатење 100 g/h 100 g/h 100 g/h 100 g/h 100 g/h
Скенер JCZ-GO5 коцка 10 коцка 10 коцка 10 коцка 10
Брзина на скенирање 5 m/s 6-15 m/s 6-15 m/s 6-15 m/s 6-15 m/s
Процизија ±0,1мм (L<100мм) ±Л*0,1% (L≥100мм)
Дебелина Во зависност од дебелината на датотеките (0,03-0,15mm)
Ласерски Ингу / Хуарај / Белин 3W
OS Win10 64 битна
Софтвер JCZ-SLA
Датотеки SLC
Температура 20-30 ℃
Моќ 220-240V AC/50HZ
Променливо место NO Да Да Да Да
Големина на место 0,12 мм Голема големина: 0,12-0,20мм
Мала големина: 0,08-0,12 мм
Материјали Сите видови смоли
Параметар на материјали Прилагодете ги параметрите зависат од смолата

  • Претходно:
  • Следно:

  • Категории на производи