• Софтвер за контрола на ласерско обележување
 • Ласерски контролер
 • Глава на ласерски Galvo скенер
 • Влакна/УВ/СО2/Зелена/Пикосекунда/Фемтосекунда ласер
 • Ласерска оптика
 • OEM/OEM ласерски машини |Обележување |Заварување |Сечење |Чистење |Сечење

3D ласерско скенирање на глава за Галво Кина со оска XYZ – GO3D-T

Краток опис:


 • Единечната цена:Може да се преговара
 • Услови на плаќање:100% однапред
 • Метод за плаќање:T/T, Paypal, кредитна картичка...
 • Земја на потекло:Кина
 • Детали за производот

  Ознаки на производи

  GO3D-T 3 оска XYZ динамично фокусирање ласерски Galvo скенер Глава за ласерско обележување и други апликации

  Главата на 3D ласерски галво скенер од серијата GO3-T е со оската XYZ.Оската Z работи како менувач на фокус, што ќе го промени работното растојание помеѓу f-theta објективот и предметите според висината на објектот.Со работа со контролерот DLC2-M4-3D и софтверот EZCAD3, ласерската обработка како обележување може да се изврши лесно и ефикасно.

  Слики на производи

  Најчесто поставувани прашања

  Која е разликата помеѓу 3D galvo и 2D galvo?

  Типична примена на 3D скенер
  Обележување на површината, релјеф, чистење, текстура на мувла, површинска обработка.

  Типична примена на 2D скенер

  Обележување, онлајн обработка на летови, производство на адитиви

  Спецификации

  Модел: Серија GO3D-T
  Протокол XY2-100
  Фактор на проширување на зракот 2,0X 1,67X 1,85X
  Влезна решетка XY 10 мм 12 мм 10 мм 12 мм 10 мм 12 мм
  Влезна решетка 5,00 мм 6,00 мм 5,98 мм 7,18 мм 5,40 мм 6,48 мм
  Бранова должина GO3-T-355 GO3D-T-532/1064 GO3D-T-10600
  Протокол XY2-100
  Брзина на означување 6000 mm/s
  Брзина на позиционирање 12 m/s 10 m/s 12 m/s 10 m/s 12 m/s 10 m/s 12 m/s 10 m/s
  Поле за обележување 150*150мм ±35мм со објектив F=254
  Поголема Z вредност може да се постигне со поголема F-тета леќа.
  Напојување 15VDC 3A
  Поле за обележување 150*150*±30мм
  може да се достигне подлабока Z вредност со користење на поголема F-тета леќа.
  Динамички перформанси
  Време на грешка при следење 0,22 ms 0,36 ms 0,22 ms 0,36 ms 0,22 ms 0,36 ms 0,22 ms 0,36 ms
  Повторливост <22 уради <22 уради <22 уради <22 уради <22 уради <22 уради <22 уради <22 уради
  Добијте лебдат 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K 80 ppm/K
  Офсет лебдат 30урад/К 30урад/К 30урад/К 30урад/К 30урад/К 30урад/К 30урад/К 30урад/К
  1% од целосната скала 0,30 ms 0,40 ms 0,30 ms 0,40 ms 0,30 ms 0,40 ms 0,30 ms 0,40 ms
  10% од целосната скала 0,80 ms 1,20 ms 0,80 ms 1,20 ms 0,80 ms 1,20 ms 0,80 ms 1,20 ms
  Нелинеарност <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари <0,9 милиони денари
  Долгорочно Дрифт над 8 часа <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad <0,3 mrad
  Оптички перформанси
  Типично отклонување ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад ± 0,39 рад
  Грешка за добивка ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари
  Нулта поместување ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари ~ 5 милиони денари
  Работна температура 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃ 10-40 ℃
  Температура на складирање -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃ -20-60℃

  Димензии на производот

  2D цртеж
  3D цртеж
  2D цртеж

  3D SCANHEAD

  3D цртеж

  3D ласерско Галво видео


 • Претходно:
 • Следно:

 • Категории на производи