• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
  • Kontrollues lazer
  • Kokë skaner galvo lazer
  • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
  • Optika lazer
  • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

RISHIKIM 2021, MIRË SE VINI 2022

Titulli 1
Linja e ndarë

 Përmbledhja vjetore e JCZ

Viti 2021 po përfundon, në këtë vit, stafi i JCZ-së i bashkuar për të punuar shumë, pragmatik dhe inovativ, gjithmonë i përmbahet konceptit thelbësor të "respektit për çdo person, teknologjisë për të përmirësuar jetën, fitim-fitim dhe zhvillim të qëndrueshëm". e përkushtuar për të arritur vizionin e korporatës "ekspertët e transmetimit dhe kontrollit të rrezeve", në 2022-shin e ardhshëm, JCZ do të vazhdojë me cilësi të klasit të parë, shërbim cilësor për të shpërblyer klientët tanë!

                                                                                                                            Udhëtimi i ri i Suzhou JCZ
                      
  Më 28 tetor 2021, Suzhou JCZ Laser Technology Co., Ltd, një degë në pronësi të plotë të Beijing JCZ Technology Co., Ltd, mbajti me sukses konferencën e "Udhëtimit të ri të Suzhou JCZ dhe krijimit të madhështisë së re në industrinë e lazerit së bashku". Në të ardhmen, Suzhou JCZ do të jetë fokusi i zhvillimit të JCZ Group, do të përmirësojë trajnimin dhe prezantimin e talenteve, do të krijojë një qendër kërkimi dhe zhvillimi, do të rrisë fuqishëm inovacionin teknologjik dhe aftësitë e kërkimit dhe zhvillimit, dhe do të kontribuojë në zhvillimin e industria e lazerit.
Fotografia 1.1
                                                                                               Drejtor i Komitetit Profesional të Përpunimit Laser
Wang Youliang dhe partia e tij
Puna kërkimore dhe udhëzuese e JCZ

Më 21 tetor 2021, Wang Youliang, Drejtor i Komitetit Profesional të Përpunimit Lazer dhe Chen Chao, Sekretar i Përgjithshëm i Komitetit, vizitojnë Beijing JCZ Technology Co., Ltd. për udhëzime dhe diskutime kërkimore.

Fotografia 1.3
                                                                                                                                             Nderime & Çmime
IKONA3 Finalistja e çmimit Prism
Në janar 2021, JCZ u zgjodh si finaliste për Prism Award, nderimi më i lartë në industrinë globale të optoelektronikës, për programin e saj të përpunimit lazer EZCAD, i cili është zhvilluar gjatë shumë viteve.
Fotografia 1.5
IKONA3Fitoi çmimin Ringier për Inovacionin e Teknologjisë
   Më 9 shtator, JCZ fitoi "Çmimin e Inovacionit të Teknologjisë së Industrisë Laser-Ringier 2021" me modulin e integruar të skanimit me diskun dhe kontrollin tonë G3 Pro.
Fotografia 1.8
IKONA3 Liderët sipërmarrës të zonës së teknologjisë së lartë të Suzhou
  Në qershor 2021, kryetari i JCZ, Ma Huewen, u zgjodh nga Zona e teknologjisë së lartë Suzhou si një nga "Udhëheqësit sipërmarrës të zonës së teknologjisë së lartë Suzhou" në 2021.
Fotografia 1.6
IKONA3 Njësia Pilot e Pronësisë Intelektuale të Pekinit
Në shtator 2021, JCZ u njoh si "Njësia e Demonstrimit të Pronësisë Intelektuale të Pekinit".
       
Fotografia 1.9

IKONA3"Çmimet e dritës sekrete" 2021 Çmimi i Ndërmarrjes së Progresit të Jashtëzakonshëm në industrinë e lazerit

 Më 27 shtator 2021, me vite të tëra fuqi të vazhdueshme teknologjike për industrinë e lazerit, JCZ fitoi Çmimin e Ndërmarrjes së Përparuar të Jashtëzakonshme në industrinë e lazerit në ceremoni.
foto 1.10
                                                                                                                                                       Ardhje e re
IKONA2Moduli i integruar i skanimit të drejtimit dhe kontrollit
                                                           Funksionet e Përgjithshme
IKONA3Dizajn i ri i integruar i drejtimit dhe kontrollit (i integruarkartela e kontrollit me lazer), me sistemin e vet të kontrollit të shënjimit
   
IKONA3Funksionalitet i diferencuar kryesisht
   
IKONA3Lidhja e jashtme e thjeshtuar për besueshmëri të përmirësuar
   
IKONA3Siguroni funksionin dytësor të zhvillimit
   
IKONA3Shërbime më të personalizueshme
   
IKONA3Mbështet JCZ Smart Factory
Foto 4

IKONA2J1000

  Sistemi i kontrollit të fluturimit J1000miraton sistemin LINUX, sistemin integrues dhe laserinkontroll në një.

Adoptoni strehë metalike me mbulim të plotë me anti-ndërhyrje të lartëaftësia.

Përdoret për shënimin e datës së produktit, kundër falsifikimit, gjurmueshmërinë e produktit,numërimi i njehsorëve të tubacionit dhe aplikime të tjera.

Përdoret zakonisht në ushqim,pije, gazsjellës, industri farmaceutike dhe industri të tjera

Foto 5
                                                                                                                                                  Përmirësimi i shërbimit

IKONA3Sistemi i Shërbimit të Klientit

Që kur JCZ lançoi sistemin e saj të shërbimit ndaj klientit, ajo ka qenë vazhdimisht duke e përmirësuar dhe përsëritur atë në mënyrë që t'u ofrojë klientëve shërbime që janë më të përshtatura për nevojat e tyre.Në vitin 2021, funksionet e kalibrimit në internet, menaxhimit të kthimit, pyetjes së kodit të autorizimit, bazës së njohurive dhe qendrës së produktit (shkarkoni të gjitha informacionet drejtpërdrejt sipas llojit të produktit) u optimizuan për klientët.

Foto 6

IKONA3Fabrika e zgjuar JCZ

Në janar 2021, JCZ Smart Factory u lançua zyrtarisht, duke nxitur vazhdimisht mësimet e softuerit Ezcad3, FAQ dhe ndarjen më të fundit dhe më të nxehtë të aplikacioneve gjatë gjithë vitit, me vetëm një ose dy minuta për numër, duke thyer kufijtë e kohës dhe vendit për të fituar lehtësisht softuerin Ezcad3 njohuri.

 

Fotografia 7
                                                                                                                                                   Ekspozitat                                            

  Në vitin 2021, JCZ mori pjesë në ekspozita nën masa strikte parandaluese epidemike, duke u përpjekur të rrisë rrezatimin dhe ndikimin e ndërmarrjes në zonat përreth, për të rritur më tej dukshmërinë dhe reputacionin e markës dhe për të krijuar mundësi komunikimi për më shumë ofertë dhe kërkesë. anët.

IKONA3Laser World of Photonics China 2021

foto 9

IKONA3Ekspozita TCT 2021

Fotografia 12

IKONA3LaserFair Shenzhen 2021

Fotografia 13

Koha e postimit: Jan-04-2022