• Softueri i kontrollit të shënimit me lazer
  • Kontrollues lazer
  • Kokë skaner galvo lazer
  • Fibër/UV/CO2/Lazer jeshil/Picosecond/Femtosecond
  • Optika lazer
  • Makinat me laser OEM/OEM |Shënimi |Saldim |Prerje |Pastrim |Prerje

JCZ fitoi Çmimet SECRET LIGHT 2021

Titulli 1
Linja e ndarë

"Çmimet e dritës sekrete"
2021 Çmimi i Ndërmarrjes së Përparuar të Jashtëzakonshëm në Industrinë e Lazerit 

Momente nderi

ÇMIMET E DRITËS SEKRETE
  Më 27 shtator 2021, në Shenzhen u mbajt ceremonia e çmimeve "Secret Light Awards" për vitin 2021, Ceremonia e 4-të e Çmimeve të Kontributit të Innovacionit në Industrinë e Laserit në Kinë, e cila respektohet gjerësisht nga industria e lazerit.Me vite të fuqisë së vazhdueshme të teknologjisë për industrinë e lazerit, JCZ fitoiÇmimi i Ndërmarrjes për Progres të jashtëzakonshëmnë industrinë e lazerit në ceremoni.Uji i pijshëm dhe të menduarit për burimin, këmbëngulja dhe përpjekjet e JCZ në fushën e transmetimit dhe kontrollit të rrezeve janë njohur nga industria.
"Secret Light Awards" është e përkushtuar të bëhet çmimi kryesor në fushën e produkteve dhe teknologjisë në Kinë, duke krijuar një korsi për përmirësimin e teknologjisë dhe inovacionin e produktit në fushën e lazerit në Kinë, duke vendosur një standard të industrisë për ndërmarrjet lazer, duke vendosur një shembull, dhe vendosja e një modeli për udhëheqjen e zhvillimit me cilësi të lartë dhe zhvillimit inovativ të industrisë.Si një lider në fushën e transmetimit dhe kontrollit të rrezeve, JCZ jo vetëm që ka qenë e përkushtuar në ofrimin e zgjidhjeve për pajisjet e përpunimit me lazer me sistemin e saj të fuqishëm dhe të lehtë për t'u përdorur të kontrollit EZCAD që nga fillimi i tij, por gjithashtu ka sulmuar vazhdimisht teknologjitë e ngushta për të bërë përpunimi me lazer "i thjeshtë" për përdoruesit, duke e bërë makinën e përpunimit me lazer më shumë si një "mjet të përbashkët". Çmimi i "Çmimit të Ndërmarrjeve të Përparuara të Jashtëzakonshme në Industrinë e Lazerit" është i merituar. Si një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë, një "qëllim i veçantë dhe të reja" të vogla dhe të mesme, dhe një njësi pilot e të drejtave të pronësisë intelektuale, JCZ ka punuar në fushën e transmetimit dhe kontrollit të rrezeve për shtatëmbëdhjetë vjet dhe është e angazhuar për kërkimin dhe zhvillimin e sistemit të transmetimit dhe kontrollit të rrezeve, duke ofruar zgjidhja më e mirë për integruesit e sistemit dhe duke ndihmuar në transformimin dhe përmirësimin e industrisë prodhuese kineze.Bazuar në teknologjinë ekzistuese, kompania ka investuar burime për t'u fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e softuerit të kontrollit lazer, sistemit të integruar të makinës dhe kontrollit, sistemit të kontrollit të printimit 3D, vizionit të makinës, prodhimit fleksibël me lazer dhe teknologjive të tjera të kontrollit, dhe për t'i integruar këto teknologjitë e njësive sipas nevojave të industrisë, në mënyrë që të ofrohen zgjidhje të personalizuara të përpunimit me lazer për elektronikë 3C, bateri të reja energjie, automjete me energji të reja, fotovoltaikë, PCB dhe industri të tjera.Ne ofrojmë zgjidhje profesionale për shënjimin me laser, prerje me precizion lazer, saldim me saktësi lazer, punching me lazer, printim lazer 3D (prototipi i shpejtë) dhe fusha të tjera aplikimi.
Në të ardhmen, Golden Orange Technology do të përdorë plotësisht mjedisin e tregut dhe mundësitë në industrinë e lazerit, do të eksplorojë burimet e favorshme brenda ndërmarrjes, do të forcojë produktet dhe shërbimet ekzistuese, do t'u sigurojë integruesve të sistemit produkte të klasit të parë dhe me cilësi të lartë. shërbime dhe së bashku promovojnë zhvillimin dhe përparimin e industrisë së lazerit të Kinës.

Koha e postimit: Shtator-28-2021