• Софтвер за контрола на ласерско обележување
  • Ласерски контролер
  • Глава на ласерски Galvo скенер
  • Влакна/УВ/СО2/Зелена/Пикосекунда/Фемтосекунда ласер
  • Ласерска оптика
  • OEM/OEM ласерски машини |Обележување |Заварување |Сечење |Чистење |Сечење

JCZ ги освои SECRET LIGHT AWARDS 2021

Наслов 1
Сплит линија

„Награди на тајната светлина“
2021 година Награда за исклучителен напредок на претпријатијата во ласерската индустрија 

Моменти на честа

НАГРАДИ НА ТАЈНА СВЕТЛИНА
  На 27 септември 2021 година, во Шенжен се одржа доделувањето на „Secret Light Awards“ за 2021 година, 4-та церемонија за доделување на придонес за иновации во кинеската ласерска индустрија, која е широко почитувана од ласерската индустрија.Со години континуирана технолошка моќ за ласерската индустрија, JCZ победи наНаграда за исклучителен напредок на претпријатијатаво ласерската индустрија на церемонијата.Водата за пиење и размислувањето за изворот, упорноста и напорите на JCZ во областа на преносот и контролата на зраците се препознаени од индустријата.
Наградите „Secret Light“ се залагаат да станат водечка награда во областа на производите и технологијата во Кина, создавајќи крила за технолошка надградба и иновации на производи во областа на ласерот во Кина, воспоставување индустриски репер за ласерските претпријатија, поставувајќи пример, и поставување модел за водење на висококвалитетен развој и иновативен развој на индустријата.Како лидер во областа на пренос и контрола на зракот, JCZ не само што е посветена на обезбедување решенија за опрема за ласерска обработка со својот моќен и лесен за ракување EZCAD контролен систем од своето основање, туку и постојано ги напаѓа технологиите на тесно грло за да направи ласерската обработка е „едноставна“ за корисниците, што ја прави машината за ласерска обработка повеќе како „заедничка алатка“. Наградата за „Награда за исклучителен напредок на претпријатијата во ласерската индустрија“ е сосема заслужена. Како национално високотехнолошки претпријатие, „специјална и ново" мало и средно претпријатие и пилот единица за права на интелектуална сопственост, JCZ работи на полето на пренос и контрола на зраците веќе седумнаесет години и е посветена на истражување и развој на системот за пренос и контрола на зраците, обезбедувајќи најдобро решение за системските интегратори и помагање за трансформација и надградба на кинеската преработувачка индустрија.Врз основа на постоечката технологија, компанијата инвестираше ресурси за да се фокусира на истражување и развој на софтвер за ласерска контрола, интегриран погон и систем за контрола, систем за контрола на 3D печатење, машинска визија, ласерско флексибилно производство и други контролни технологии и да ги интегрира овие единечни технологии според потребите на индустријата, за да се обезбедат прилагодени решенија за ласерска обработка за 3C електроника, батерии со нова енергија, нови енергетски возила, фотоволтаични, ПХБ и други индустрии.Обезбедуваме професионални решенија за ласерско обележување, ласерско прецизно сечење, ласерско прецизно заварување, ласерско удирање, ласерско 3D печатење (брзо прототипирање) и други полиња на примена.
Во иднина, Golden Orange Technology целосно ќе го искористи пазарното опкружување и можностите во ласерската индустрија, ќе ги истражува поволните ресурси во претпријатието, ќе ги зајакне постоечките производи и услуги, ќе им обезбеди на системските интегратори производи од прва класа и висококвалитетни услуги и заеднички го промовираат развојот и напредокот на кинеската ласерска индустрија.

Време на објавување: 28-ти септември 2021 година